מילקשייק שוקולד טבעוני
מתכון טעים וקל להכנה. המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
רכיבים:
– 2 בננות בשלות מאוד
– חלב קוקוס
– 5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים, לפי הטעם)
– 4 כפות אבקת קקאו
– 1 כפית תמצית וניל
תוספות אפשריות:
– קצפת צמחית
– שוקולד נמס
– ביסקוויטים קצוצים
– שוקולד צ'יפס מריר
הכנה:
ערב קודם קולפים ופורסים את הבננות ומקפיאים. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק, מכניסים למקרר ל-30 דקות למיזוג הטעמים היטב.
ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (בשיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.
