מילקשייק שוקולד טבעוני

מתכון טעים וקל להכנה. המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

רכיבים:

– 2 בננות בשלות מאוד

– חלב קוקוס

– 5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים, לפי הטעם)

– 4 כפות אבקת קקאו

– 1 כפית תמצית וניל

תוספות אפשריות:

– קצפת צמחית

– שוקולד נמס

– ביסקוויטים קצוצים

– שוקולד צ'יפס מריר

הכנה:

ערב קודם קולפים ופורסים את הבננות ומקפיאים. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק, מכניסים למקרר ל-30 דקות למיזוג הטעמים היטב.

ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (בשיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.

 

מתכון למילקשייק שוקולד טבעוני. קרדיט:  Teka Studio
מתכון למילקשייק שוקולד טבעוני. קרדיט: Teka Studio